MALME – OD 57€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE ZA PRVI MAJ

Destinacija koja mnogima može biti interesantna. I onima koji žele da odatle odu u Kopenhagen i naprave povoljniji aranžman za obilazak ovog grada, a i onima koji imaju rodbinu u Malmeu ili okolini i žele da ih obiđu. Ovog puta leti se iz Budimpešte u terminu od 29.04 – 03.05.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Ako ste član kluba cena je 57€, a ako niste ona će cena biti malo veća. Ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€ pa ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :). Kod nas na sajtu takođe možete pronaći detaljno uputstvo kako da kupite avio kartu preko WizzAir-a.

Smeštaj u Malmeu možete naći OVDE.

Ukoliko iz Malmea želite da idete i u Kopenhagen, napisali smo jedan post o tome, pošto smo i samo skoro bili u ovom gradu, i sve korisne informacije kao i pojedine cene možete pogledati u ovom postu.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 40x30x20 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *