MALME – OD 22€ POVRATNA AVIO KARTA IZ NIŠA

Destinacija koja je postala dosta tražena zato što neki žele da obiđu ovaj simpatičan grad, drugi da odatle odu u Kopenhagen i naprave povoljniji aranžman za obilazak ovog grada, a treći jer imaju tamo rodbinu koju žele da posete. Koji god da je razlog vašeg puta iz Niša za Malme možete kupiti avio kartu za samo 22€ ukoliko se odlučite da na put idete u terminu 31. 01 – 03. 02.

Na put se kreće 31. 01. u poslepodnevnim satima iz Niša, dok je povratak 03. februara isto u poslepodnevnim satima u Niš. Kartu po ceni od 22€ možete kupiti klikom na dugme ispod.

Ako ste član kluba cena je 22€, a ako niste ona je 31€ koliko će vam se i prikazati na linku, a ako imate članstvo to obavezno naznačite. Ukoliko isto nemate, a želite da imate, možete ga u procesu kupovine dodati. Ono važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Kod nas na sajtu takođe možete pronaći detaljno uputstvo kako da kupite avio kartu preko WizzAir-a.

Smeštaj u Malmeu pogledajte i KLIKOM OVDE REZERVIŠITE SMEŠTAJ.

Ukoliko se odlučite da idete i u Kopenhangen, u našem postu, pogledajte sve detalje i savete kako da se što lakše i jeftinije organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *