MALME – OD 22€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BEOGRADA

Destinacija koja je postala dosta tražena iz par razloga, neki žele da obiđu ovaj simpatičan grad, drugi da odatle odu u Kopenhagen i naprave povoljniji aranžman za obilazak ovog grada, a neki jer imaju tamo rodbinu koji žele da posete. Koji god da je razlog vašeg puta iz Beograda za Malme možete kupiti avio kartu za samo 22€ ukoliko se odlučite da na put krenete 10. 10. rano poslepodne a da se vratite 16. 10. uveče .

Ako ste član kluba cena je 22€, a ako niste ona je 33€. Na linku za kupovinu jeftine avio karte, prvo će vam se prikazati cena od 33€ pa ako imate članstvo to obavezno naznačite, a ako isto nemate možete ga u procesu kupovine dodati. Ono važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Kod nas na sajtu takođe možete pronaći detaljno uputstvo kako da kupite avio kartu preko WizzAir-a.

Ukoliko se odlučite da idete i u Kopenhangen, u našem postu, pogledajte sve detalje i savete kako da se što lakše i jeftinije organizujete.

Takođe, i u Kopenhagenu možete pronaći smeštaj ukoliko želite da ostanete par dana a sve opcije smeštaja možete pronaći NA OVOM LINKU.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *