Malezija – 395€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Penang (Maleziju) iz Budimpešte po ceni od 395€. Primer termina putovanja je 07-21.03.2018. a po istoj ceni su dostupni i još neki termini u martu i maju mesecu.

Dok ste u Penangu, možete obići i Kuala Lumpur koji se nalazi na nešto manje od 400km ili neke od popularnih tajlandskih destinacija kao što su Phuket ili Krabi, a koje se nalaze na oko 500km.

Za državljane Srbije potrebna je viza za Maleziju, ista se može dobiti elektronskim putem, a o tome koja su vam dokumenta potrebna, koja je procedura, kako se  viza vadi i sve ostale detalje koji su značajni, potražite na ovom linku.

Sve detalje leta kao i samu kupovinu karte do možete videti ovde.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *