MALDIVI – 404€ POVRATNA AVIO KARTA IZ SOFIJE

Jedna veoma egzotična i pre svega poželjna destinacija za koju smo do sada retko objavljivali letove, ali danas smo našli veoma povoljnu opciju da odete tamo. Ukoliko želite da putujte na Maldive to možete učiniti po ceni od SVEGA 404€ za povratnu avio kartu iz Sofije. Iskoristite ovu promociju Qatar airways i uživajte na Maldivima.

Od maja ove pa do januara naredne godine možete naći letove po ovoj promo ceni, ali mi ćemo vam predložiti par termina u kojima možete ići. Pošto je kišna sezona od kraja maja pa sve do novembra ne predlažemo da tada idete, ali ukoliko se samo tada uklapate možete i tada putovati. To što zvanično nije sezona ne znači da neće biti lepo i toplo vreme za kupanje i uživaje.

18 – 25. 11.
25. 11 – 02. 12.
02 – 09. 12. 
i još dosta termina pa možete i sami potražiti..

Za državljane Srbije potrebna je viza za Maldive, ali ista se dobija besplatno po sletanju na aerodrom i važi 30 dana. Detaljnije pročitajte na ovom linku.

Smeštaj koji vam najviše odgovara potražite i rezervišite KLIKOM OVDE.

U ovu cenu karte je uračunat ručni prtljag težine do 7kg kao i jedan čekiran kofer i obroci tokom leta, a pri samoj kupovini karte videćete sve detalje.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *