MADRID – OD 52€ POVRATNA AVIO KARTA

Madrid je grad koji je na nas ostavio jako pozitivan utisak i svaki put kada ga se setimo stavi nam osmeh na lice. Septembar može biti je odličan period za Madrid, još uvek je lepo vreme i ne toliko toplo a prepune ulice nasmejanih ljudi su neizbežne. Ova jeftina avio karta je iz Budimpešte u terminu od 20-26. septembra.

Prvo letite iz Budimpešte za Berlin 20.09. i dva sata nakon sletanja letite za Masrid, a vraćate se 26.09. uveče direktnim letom za Budimpeštu.

Sve detalje ovih letova pogledajte na linkovima ispod:

  • od Budimpešte do Berlina letite 20.09. cena karte je 10€ a detalje VIDITE NA OVOM LINKU,wizzair je avio kompanija za ovaj let i ukoliko vam u pretrazi ne otvori tako idite direktno na sajt wizzaira i izaberite ove datume.
  • za let Berlin-Madrid kartu po ceni od 22€ KUPITE NA OVOM LINKU, ryanair je prevoznik i da znate ako ne radi pretraga idite direktno na sajt iste avio kompanije.
  • Direktan povratni let Madrid-Budimpešta po ceni od 20€ možete videti NA OVOM LINKU, isti slučaj kao i sa prethodna dva linka, ako ne prikaže pravu cenu i avio kompaniju idite direktno na sajt wizzaira.

Napomena: Trenutno rade na unapređenju pretrage i mogući su bagovi dok sve ne utegnu, pa vas molimo za razumevanje. Hvala.

Za kartu za povratak, na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 31€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 20€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Smeštaj u Madridu možete rezervisati OVDE.

Sve informacije vezane za samostalno putovanje u Madrid, korisne savete i informacije možete pogledati i u našem blog postu.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x20 cm koliko je u Ryanairu i 55x40x23 koliko je u WizzAir-u, a težina je 10kg. U Ryanairu možete i jedan manji ranac (za laptop) da ponesete, ali u Wizzu biste morali da ga doplatite.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *