Los Anđeles – od 352€ povratna avio karta (426€ iz Beograda)

Povratna avionska karta za Los Anđeles iz Beča po ceni od 352€. Termina putovanja je 28.11-9.12. a po istoj ili sličnoj ceni je dostupno još termina u novembru, decembru i januaru.

U istom terminu možete ići iz Beograda, a cena povratne karte je 426€ i za razliku od Beča ovo je bolja opcija jer uključuje i čekirani prtljag.

Sve detalje leta kao i samu kupovinu karte možete videti ovde.

Ukoliko želite da idete iz Beograda detalje možete pogledati ovde.

Za državljane Srbije potrebna je viza za Ameriku, za istu se može aplicirati elektronskim putem ovde , a o tome koja su vam dokumenta potrebna, koja je procedura, kako se viza vadi i sve ostale detalje koji su značajni, potražite na ovom linku.

Do Beča možete stići redovnim autobuskim linijama iz Beograda i Novog Sada, kao i iz još nekih gradova Srbije, takođe i kolima ili preko neke od agencija koje vrše transfere do aerodroma. Možete koristiti i blablacar.

U cenu od 352€ (let iz Beča) ne ulazi čekirani prtljag, već samo ručni, dimenzija 55 x 25 x 35 cm i jedna manja torba maksimalnih dimenzija 40 x 30 x 15 cm, a ukupna težina ova dva prtljaga može biti do 12kg. Ovo su neka pravila koja važe u KLM avio kompaniji, ali sve detalje za ovaj let možete videti u procesu kupovine karte. Ukoliko želite da dodate odmah čekirani prtljag do 23kg cena je za 100€ veća.
U cenu od 426€ za (let iz Beograda) ulazi 2 komada prtljaga do 23kg, a detalje proverite na linku gore.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *