London – 54€ povratna avio karte iz Beograda

Za sve koji su planirali da idu za London evo jedna povoljna povratna avionska karta je za Pariz po ceni od 54€ u terminu 01-10.11.

Sve detalje vezane za let pronađite NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 69€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 54€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

OVDE možete pronaći i rezervisati smeštaj u Londonu.

Vodite računa o oceni smeštaja, a nije na odmet ni da pročitate i utiske ljudi koji su ranije boravili u smeštaju kako biste izabrali onaj koji najbolje odgovara vašim zahtevima.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Veliku Britaniju, a ista može da se izvaditi u ambasadi u Beogradu. Potrebna dokumenta, način apliciranja za vizu kao i ostale detalje možete naći na ovom sajtu.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *