LONDON – 20€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za London iz Temišvara po ceni od 20€. Mi predlažemo da termin putovanja bude od 08-14.03. ali i i u drugim terminima u martu i aprilu po ovoj ceni možete kupiti karte.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Veliku Britaniju, a ista može da se izvaditi u ambasadi u Beogradu. Potrebna dokumenta, način apliciranja za vizu kao i ostale detalje možete naći na ovom sajtu.

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *