LISABON – OD 96€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Lisabon iz Budimpešte po ceni od 96€, a termin putovanja bi bio 28.05-06.06.

S obzirom da nas je nekoliko ljudi pitalo da nađemo neke povoljne karte za Lisabon, a da je ovaj grad veoma popularna turistička destinacija i retko kad se pojave baš jako jeftine karte, kakve ste navikli da objavljujemo za neke drtuge destinacije, ovo je najbolja varijanta. Let je direktan iz Budimpešte, dok bi sa presedanjem moglo i nešto povoljnije da se nađe, ali biste gubili ceo dan u putu, a razlika u ceni bi bila minimalna.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 112€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 96€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ukoliko se odlučite za članstvo već pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar. Ako idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *