LISABON IZ BEOGRADA – OD 44€ POVRATNA AVIO KARTA

Nova ruta koju je od skoro uveo Wizz Air je direktna linija iz Beograda za Lisabon. Znamo da dosta vas želi da poseti glavni grad Portugala, a i nama je on dugo bio na listi želja, a od sada nikad lakše i jeftinije nije bilo do tamo stići.

Najbolje da Lisabon putujete kada nije sezona, jer su karte tada jeftinije, i zato predlažemo da idete u novembru, tačnije od 14-17. 11. kada karte možete kupiti za 44€.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena karte od 66€ za sve oni koji nisu članovi Wizzair klubaali ako ste član pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 44€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 40€.

Dok ste u Lisabonu možete biti smešteni u ovom hotelu sa 3 zvezdice koji je trenutno na popustu i za 3 noćenja za dvoje platićete 94€.

Ukoliko vam ovaj smeštaj ne odgovara, klikom na dugme ispod potražite onaj koji vam više odgovara.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o politici prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *