LANZAROTE (KANASRKO OSTRVO)- 105€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Lanzarote iz Budimpešte, sa presedanjem u Berlinu u odlasku i Milanu u povratku. Termin putovanja je 12-25.09. Kupite jeftine avio karte (sve četiri) do Lanzerotea za samo 105€ (na linkovima ispod vidite detalje) i letujte na ovom kanarkom ostrvu.

Iz Budimpešte za Lanzarote se kreće 12.09. sa presedanjem u Berlinu, a iz Lanzarotea se vraćate 25.09. do Budimpešte sa uspustnim presedanjem u Milanu. Oba presedanja su po par sati, tako da nećete imati vremena da napustite aerodrom, a biće ga sasvim dovoljno da uhvatite novi let.

  • Detalje karte Budimpešta-Berlin koja košta 17€ ćete naći na OVOM LINKU.  
  • Karta Berlin-Lanzerote iznosi 34€ a detalji su OVDE.
  • Povratak 25.09. Lanzarote-Milano DETALJI NA LINKU, a cena karte je 37€.
  • Karta Milano-Budimpešta košta 17€, a detalje pronađite OVDE.

Napomena: ako vam na linkovima izađe da je karta poskupela ili da je nema osvežite pretragu, moguće je da će se rezultat promeniti.

Smeštaj na ostrvu možete naći na ovom linku

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu dimenzija 35x20x20cm, mada može proći i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *