Kuba – od 368€ povratna avionska karta

Povratna avionska karta Dizeldorf – Varadero košta 300€, a termin putovanja je 11.11-25.11.

Do Dizeldorfa možete stići iz Temišvara ili Beograda, a mi ćemo vam sada predstalviti obe varijante. Ukoliko letite iz Temišvara  povratna karta je 368€, a ukoliko letite iz Beograda 486€ + transferi od do aerodroma. Takođe možete i iz Niša, ali s obzirom na cenu i na datume letova ovo smo odbacili kao opciju, pošto bi se letelo 9. a povratak bi bio 30. a cena bi iznosila oko 160€

1.Ukoliko biste uzeli kartu sa većim prtljagom, povratna karta Temišvar – Dizeldorf bi vas izašla 68€, a ukoliko idete sa ričnim prtljagom 25€ . U Dizeldorf biste morali da idete 8.11. tako da biste tamo morali da spavate negde 3 dana, dok je povratak sa Kube u 8:50, a let nazad za Temišvar u 11:55 pa imate knap vremena da stignete na let.

2. Ukoliko biste leteli iz Beograda za Dizeldorf, što bi bilo zapravo najmanje naporno ukoliko ste iz Beograda i okoline, cena je 186€ za povratnu kartu. Jeste da je ovaj let malo skuplji, ali je sa najmanje cimanja, a i opet duplo jeftiniji nego najjeftinija varijanta od Beograda do Varadera koju smo našli i u kojoj isto ima presedanja.

Za Kubu se leti i sa Kube sleće na aerodrom u Dizeldorfu kao i za i iz Beograda, dok se za Temišvar leti sa aerodroma Dizeldorf Weeze. Ova dva aerodroma su udaljena na sat vremena vožnje.

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Državljanima Srbije nije potrebna viza za Kubu, a sve detalje možete naći na ovde.

Sve detalje vezano za let od Temišvara do Dizeldorfa možete videti na www.ryanair.com.

Sve detalje vezane za let od Beograda do Dizeldorfa možete videti na SkyScanner ili AirSerbia

Eurowings je kompanija kojom bi leteli iz Dizeldorfa na Kubu, a najbolje bi bilo da karte kupite preko Tuifly-a pošto su dosta povoljnije nego kad se uzima preko Eurowings-a.
Sve detalje vezano za let od Dizeldorfa do Varadera možete videti na www.tuifly.be/en 

U cene karata je uračunat ručni prtljag do 8kg i jedan veći do 20kg, a sve detalje možete proveriti na sajtovima avio kompanija.

*Cena avio karte i uslovi leta su važili u trenutku objave ovog posta, a promena cene i drugih parametara je moguća od strane avio kompanije i dvaranca.com ne snosi odgovornost za iste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *