Kuba – od 366€ povratna avio karta

Ovaj post je za sve one koji nam često pišu i pitaju kada će Kuba. Uspeli smo da ukombinujemo nešto povoljno, ali sa malo cimanja, tako da ako vam je interesantno i baš želite na ovu destinaciju neće vam biti teško da se iscimate. Leti se iz Budimpešte za Brisel Charleroi aerodrom 2.10. a onda sa glavnog aerodroma 3.10. za Varadero. Nazad se vraćate 14.10. a nazad za Budimpeštu 15.10. To je neka kombinacija koju smo napravili, pa ako Vam bude interesantna.

Detalji vezani za let Budimpešta-Brisel su OVDE

Detalji leta Brisel – Varadero su na ovom LINKU

Državljanima Srbije nije potrebna viza za Kubu, a sve detalje možete naći na ovde.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Smeštaj u Varaderu možete pronaći OVDE.

Ako kombinujete i Havanu i još neko mesto, potražite kod nas na pretrazi, jer izbacuje baš dobre ponude.

U cene karte do Brisela je uračunat ručni prtljag do 10kg dimenzija 55x40x20, dok detalje za onaj na letu Brisel – Varadero možete potražiti na sajtu https://en.tuifly.com/ 
(nismo stigli detaljno ovo da istražimo, nemojte nam zameriti ;)) Verujemo da ćete se snaći 🙂 ako ne naknadno ćemo potražiti.

*Cena avio karte i uslovi leta su važili u trenutku objave ovog posta, a promena cene i drugih parametara je moguća od strane avio kompanije i dvaranca.com ne snosi odgovornost za iste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *