Kuala Lumpur – od 374€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Kuala Lumpur (Maleziju) iz Beograda po ceni od 374€. Detalje možete videti preko sledećeg linka momodno.

Ukoliko ipak više volite da kupite kartu direktno preko sajta avio kompanije ona je nešto skuplja i iznosi 390€, a sve detalje možete naći na Qatar Airways.  Primer termina putovanja je 10-20.03.2018. a po istoj ceni su dostupni i još neki termini u februaru, martu, junu i julu mesecu. Odavde možete kombinovati Bali, Tajland, Vijetnam i svašta nešto. Taman da prekratite zimu.
U pitanju je promocija Qatar Airways-a pa najbolje da požurite.

 

Za državljane Srbije potrebna je viza za Maleziju, ona košta 700 rsd i može se dobiti u ambasadi u Beogradu. O tome koja su vam dokumenta potrebna, koja je procedura i sve ostale detalje koji su značajni, potražite na sajtu Malezijske ambasade.

Sve detalje vezane za let i za prtljag možete videti na sajtu avio kompanije. Ukoliko idete iz Kuala Lumpura na neko ostrvo nekom low cost avio kompanijom vodite računa o dimenzijama i težini prtljaga.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *