Kružno putovanje po Španiji – 75€ povratne avio karte

Povratne avionske karte na sledećim relacijama: Budimpešta-Madrid-Lancarote-Barselona-Budimpešta po ceni od 75€. Termin ovog kružnog putovanja je 17-30.01.2018.

Iz Budimpešte za Madrid krećete 17. januara. U Madridu biste imali 4 dana što je sasvim dovoljno da vam priraste za srce i da obiđete sve znamenitosti. Putovanje bi nastavili 21.01. za Lancarote. Predlog nam je da ostrvo Lancarote istražite i uživate u ovoj nesvakidašnjoj prirodi takođe četiri dana i da se 25.01. uputite za Barselonu. U fantastičnoj Barseloni bi bili 5 dana i 30.01. bi krenuli nazad za Budimpeštu i kući ukoliko ne planirate da se zadržavate i tu.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte i smeštaja je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *