KRUŽNO PUTOVANJE Emirati, Indija, Singapur, Tajland, Indonezija, Filipini – 550€ POVRATNE AVIO KARTE

Povratne avionske karte na sledećim relacijama: Sofija – Dubai – Koči (Indija) – Singapur – Puket (Tajland) – Bangkok – Denpasar (Bali) – Džakarta (Indonezija) – Manila (Filipini) – Dubai – Sofija. Sve avionske karte sa uključenim taksama po ceni od ukupno 550€. Termin ovog kružnog putovanja je 08.05-19.06.

Iz Sofije se kreće 08.05. za Dubai (cena avio karte iznosi 25€ za članove kluba, a 40€ za ostale -pogledajte link). U Dubaiju biste bili 5 dana i odatle 13.05. letite za Koči u Indiji (76€ je karta, detalji su na linku). Iz Indije 18.05. nastavljate svoje putovanje za Singapur u kojem bi bili 4 dana (cena avio karte je 70€) i iz Singarpura idete na Tajland. Na Puket stižete 22.05. (28€ cena karte), 5 dana uživate na divnim plažama i za Bangkok bi se uputili 27.05. (cena avio karte iznosi 17€). Posle istraživanja Bangkoka, putovanje nastavljate 02.06. ka Baliju (57€ cena karte). Nakon nedelju dana odmora na Baliju, 09.06. idete u Džakartu (za 33€) i posle dva dana tamo letite za Manilu (65€ košta ova karta). 18.06. krećete za Dubai (detalji o karti po ceni 102€) u kojem prenoćite i 19.juna se vraćate nazad u Sofiju (wizzair-om po ceni od 77€ za članove kluba ili 87€ za ostale).

Nađite smeštaj na ovim destinacijama:

Booking.com


Sve detalje vezane za letove i za prtljag možete videti na sajtovima koji smo ostavili gore i sajtovima avio kompanija. Neke kompanije su low cost kao Wizzair, AirAsia,.. pa je moguće nositi samo ručni prtljag ili doplatiti za veći.

Detalje vezane za vize možete videti ispod:

  • Viza za UAE je potrebna, a detalje možete videti ovde.
  • Viza za Indiju je potrebna, može da se izvadi elektronski, a sve detalje pogledajte ovde.
  • Viza za Tajland.
  • Viza za Indoneziju (Bali) nije potrebna od 26.03.2016.
  • Viza za Filipine

*Cene avio karti su važile u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Inspiraciju smo našli kod stranih konkurenata, pa smo je prepisali kako bismo obavestili i one koji ne prate njih a prate nas.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *