KRUZER – 157€ 5 DANA ITALIJA I HRVATSKA

Jedna nesvakidašnja ponuda danas kod nas na sajtu. Krstarenje smo imali par puta do sada, ali ovo je zaista povoljna ponuda i super priliku za sve koji bi voleli da dožive čari kruzera, po ceni od 157€ za 4 noćenja. U cenu je uključen pun pansion, a nije prevoz do i od mesta ukrcavanja.
Ukrcavanje je 10. 04. u 17h u Veneciji, odakle se ide do Splita, zatim Napulja i na kraju Đenove gde se putovanje i završava, a iskrcavanje je 14. 04. u prepodnevnim satima.

Sve detalje vezano za brod, samu plovidbu, detaljniji raspored kao i rezervaciju krstarenja kliknite na dugme ispod.

Rezerviši svoje mesto na krstarenju KLIKOM OVO NA DUGME

Do Venecije možete leteti nekom od low cost kompanija, kao što su ryanair ili wizzair iz Budimpešte ili Temišvara po povoljnim cenama.

Kada se iskrcate u Đenovi možda najpovoljnija opcija za povratak vam je da idete do Milana vozom ili autobusom, a iz Milana avionom za Temišvar, Budimpeštu ili Niš. Sve opcije za prevoz autobusom i vozom možete potražiti na sajtu Rome2Rio. Takođe možete iskombinovati i da koji dan nakom krstarenja ostanete u Italiji i da obiđete još koji grad.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *