KRF – 50€ POVRATNA AVIO KARTA

Povratna avionska karta za Krf iz Budimpešte po ceni od 50€. Ovo putovanje može biti idealno za uskršnje i prvomajske praznike, a na Krfu biste bili u periodu 25.04-02.05.2019. Moguće da se nećete kupati, jer je more još hladno, ali svakako da imate šta da vidite na Krfu i neće vam biti dosadno.

Sve detalje leta možete videti ovom na linku.

Smeštaj na Krfu, za svačiji ukus i džep, možete naći OVDE.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pogledajte na sajtu avio kompanije.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *