KRABI (TAJLAND) – 383€ POVRATNA AVIO KARTA IZ SOFIJE

Povoljna povratna avionska karta za Krabi (Tajland) iz Sofije po ceni od 383€. Po ovoj ceni dostupan je predloženi termin 06-18.11. a po istoj ceni kartu možete da putujete i u nekim terminima (26.10-08.11.; 20.11-04.12.; 20-30.01.).

Sve detalje vezane za let možete videti OVDE .

Ako vam pretraga prijavi da je karta poskupela, probajte da je otvorite ponovo ili u incognito/private browser-u. A ako vam i u procesu kupovine sajt preko kog kupujete ne ponudi kartu po ovoj ceni, idite na ovaj sajt i tamo kupite kartu.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Tajland, a ista može da se izvaditi u konzulatu u Beogradu po ceni od 30€. Potrebna dokumenta, lokacija samog konzulata kao i ostale detalje možete naći na njihovom sajtu.

OVDE možete da rezervišite smeštaj na Tajlandu.

Do Sofije možete stići autobusom iz nekih gradova u Srbiji, a više možete pogledati na ovom sajtu. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite jedan mali ručni prtljag kao i čekirani kofer težine do 30kg, a sve ostale detalje pogledajte pri kupovini karte.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *