Kos (Grčka) – 49 povratna avio karta

Danas smo našli jednu zaista jeftinu povratnu avio kartu iz Berlina za Kos za samo 11€. Do Berlina smo našli iz Budimpešte za samo 38€, tako da je ukupna cena putovanja 49€.
Termin putovanja je od 13-21.06.

Iz Budimpešte se leti za Berlin 13.06. a vraća se 21.06. Sve detalje možete videti na ovom linku

Iz Berlina za Kos se ide 13. a vraća 20.06. Detalje o letu možete videti na ovom linku

U Berlinu biste trebali da prespavate pri povratku, a mi savetujemo da to bude negde u blizini aerodroma, jer se stiže uveče, a nastavlja dalje rano ujutru. Iz Budimpešte se leti na  aerodrom Schönefeld u Berlinu, a za Kos se leti sa Tegela. Od jednog do drugog aerodroma vam treba negde oko sat vremena.

Smeštaj na Kosu možete naći na ovom linku

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Cena avio karte važi ukoliko nosite ručni prtljag, za Ryanair je on dimenzija 55x40x20 cm dok je ze Easyjet  56x45x25 cm, tako da mi savetujemo da se uklapite u ovaj manji.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *