Kankun (Meksiko) 544€ – Povratna avio karta iz Budimpešte

Verujemo da dosta vas ima želju da poseti Meksiko, pogotovo Kankun, naročito ko je gledao neke Meksičke serije, a ovo je idealna prilika jer nije često ovoliko povoljna avio karta do tamo. Idelno vreme je da, kada je kod nas zima, pobegnete negde na letovanje. Danas smo našli povratnu avio kartu iz Budimpešte do Kankuna po ceni od 544€ i to u nekoliko termina.

Takođe, kao i uvek do sada ovde su i opcije gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma .

Povoljni letovi do Kankuna u Meksiku

Ovo su neki od termina kada možete pronaći povoljnu avio kartu za Kankun iz Budimpešte

Detalje kada se leti imate klikom na datume iznad, a ako vam isti ne odgovaraju ili biste da ostanete duže na pretrazi ispod pogledajte opcije za druge datume.

Organizacija putovanja

S obzirom da mi ismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, onda će vam biti od pomoći svi linkovi koje smo ostavili u ovom blog postu kao i blog post kako lako i jednostavno organizovati putovanje. Tu smo ostavili linkove i pretrage koje će vam dobro doći, a vezani su za informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, kako rešiti transfere, ulaznice i bez čega ne treba kretati na putovanje.

Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite jednokratnim donacijama putem buymeacoffee.

Smeštaj u Kankunu i u Meksiku

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije.

Šta sve videti u Kankunu i okolini?

Ovde ostavljamo samo neke od zanimljivih izleta pa ako se odlučite za njih najjeftinije je da ih odmah online rezervišete.

Viza za Meksiko

Za Meksiko je potrebna viza, dobija se u ambasadi u Beogradu, besplatna je za držaljnae Srbije, a sve detalje možete pronaći na sajtu ambasade OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *