Kako najlakše proveriti gde koji državljani mogu da putuju za vreme korone

Pošto znamo da vi, kao i mi, volite da putujete, a kako bi bili sigurni u koje zemlje možemo nesmetano da odemo, delimo sa vama jedan sajt na kojem to možete proveriti.

OVO JE SAJT na kojem u svakom trenutku možete videti u koje zemlje koji državljani mogu da odu. Kako se situacija stalno menja, a trebate ili želite da putujete u neku zemlju najbolje pre puta proveriti status i biti siguran.

U momentu pisanja ovog teksta za državljane Srbije otvoreno je 48 zemalja u koje možemo da odemo bez negativnog testa i karantina, a tu je spisak i ostalih zemalja za koje nam trebaju test ili karantin, a možete pogledati i spisak onih država u koje nam je još uvek zabranjen ulazak.

Turska je jedan od država koja nam je sve vreme bila otvorena, a vrlo je interesantna našim putnicima jer pored letovališta u koje je većina ovog leta i išla, sada može da se ide i u obilazak Istanbula, Kapadokije…

Za Istanbul iz Beograda može da se stigne direktnim letom, a cena povratne avio karte se kreće već od 98€. Klikom na link dole videćete sve detalje te avio karte i datume putovanja, a ukoliko vam datum ne odgovara promenite ga i takođe kupite jeftinu avio kartu i letite do Istanbula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *