ISTANBUL ZA 1. MAJ – 99€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BEOGRADA

Veoma zanimljiv grad i jako popularna destinacija u zadnje vreme je Istanbul. Danas smo za vas našli jeftinu avio kartu i to iz Beograda po ceni od svega 99€, u koju su uključene sve takse i ručni prtljag.

Ako želite da putujete negde za prvi maj, a imate želju da posetite Istanbul, mislimo da je ovo idealna prilika koju treba iskoristiti.

Period putovanja je 30. april – 05. maj. Polazak je 30. aprila u podne, a povratak 05. 05. u poslepodnevnim satima.
Sve detalje o avio karti pogledajte klikom na dugme ispod.

Sve cene koje smo do sada objavljivali i koje ćemo objavljivatu su sa taksama i kada pretražujete na sajtovima avio kompanija ili na našoj pretrazi uvek će vam ODMAH biti vidljiva cena sa svim taksama. Nekad će vam ngde u procesu kupovine stajati koji iznos od cene karte ide na aerodromske takse, ali neće vam tu taksu niko neće dodati naknadno. Neke avio kompanije mogu vam dodati izbor sedišta, prtljag i ostale neke stvari u procesu kupovine karte, ali to pratite pa označite da vam ne treba. 

Istanbul je grad bogate istorije i grad koji je veoma popularna turistička destinacije. Što zbog svoje burne prošlosti, tako i zbog dobre hrane, trgovine, nasmejanih ljudi i trgovaca, arhitekture i položaja ovaj grad na Bosforu privlači brojne turiste i poslovne ljude iz celog sveta.

Kako je Istanbul spada među 15 naposećenijih gradova sveta i kako je turizam visoko razvijena grana moguće je da nađete veoma veliki raspon u kategorizaciji i ceni smeštaja. Neke od tih smeštaja možete videti klikom na dugme ispod.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *