Istanbul od 126€ za Sretenje – povratna avio karta iz Niša i Beograda

Mnogi od vas pišu i pitaju kada će neke ponude za letove tokom praznika u februaru, pa smo odlučili da u narednih par dana objavimo i par opcija za to. Problem je što tokom praznika karte budu mnogo skuplje i onda je najbolje leteti sa aerodroma u regionu. Niš je od gradova u Srbiji za koje imate letove do Istanbula najpovoljniji, ali s obzirom da znamo da je Beograd najtraženiji delimo obe opcije i par termina.

Kao i u svakom postu do sada ovde su i opcije da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma, a s obzirom smo i bili u Istanbulu su tu i vodiči koje ostavljamo ispod informacija o letovima.

Prvi i najbolji termin, kada koristite najmanje slobodsnih dana, a to je od 13. do 18. februara i svi detalji su vam vidljivi klikom na termin ispod.

Niš – Istanbul – Niš

Beograd – Istanbul – Beograd

Šta može da se obiđe u Istanbulu za 1 dan

Kako povoljno organizovati putovanje u Istanbul?

Ovde smo podelili informacije, kako naći smeštaj, organizovati transfer od aerodroma, kako se kretati po gradu i šta sve možete obići.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak pre i posle odjave u smeštaju ovaj sajt je najbolja opcija da pronađete mesto gde ćete ga odložiti prtljag.

Što se tiče prtljaga u cenu je uključeno više prtljaga nego kad idete sa low cost kompanijama, a sve detalje oko istog je najbolje da pročitate na sajtu avio kompanije Turkish Airlines i AirSerbia ili u procesu kupovine avio karte.

Ko organizuje ovo putovanje?

Ovo putovanje organizujete samostalno uz naše instrukcije koje vidite ovde, a možete se osloniti i na detaljan tekst na stranici Organizacija putovanja korak po korak.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštajture i izlete, kupiti ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma, a sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Ukoliko vam naše objave koriste možete nas podržati putem Buymeacoffee na ovom linku ili klikom na kružić u donjem desnom uglu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *