Istanbul 125€ – povratna avio karta iz Beograda

Istanbul smo prošle godine posetili dva puta i oduševljeni smo ljudima, ponudom, energijom grada koja te nekako vuče da se vratiš. Nekako je sve haotično, ali savršeno funkcioniše i sve to ti prija.

Ova povoljna povratna avio karta je iz Beograda po ceni od 125€, a možete putovati u terminu od 17. do 25. aprila, tačnije tamo leteti 17. i vratiti se 25.

Detalje leta možete videti klikom na dugme iznad, dok su ispod fotografija detalji vezani za dalju organizaciju putovanja.

Istanbul

Smeštaj u Istanbulu

Smeštaj u Istanbulu možete pronaći i ovde. Pretraga koju vam prvu ostavljamo kombinuje nekoliko sajtova za rezervaciju smeštaja i daje smeštaje sa linkovima ka sajtovima na kojima su najpovoljniji. Na primer ako jedan smeštaj na Bookingu košta manje nego na Agodi pretraga će vam taj smeštaj prikazati na Bookingu.

Ako ste ipak više navikli na Booking ostavljamo vam i pretragu ka ovom sajtu.

Šta obići u Istanbulu?

U ovom blog postu dali smo neke predloge šta sve možete obići u Istanbulu besplatno, ali svakako predlažemo, pošto imate dovoljno dana, da neke stvari obiđete detaljnije, uđete na neka mesta, odete na ture u Istanbulu ovde možete pronaći nešto po vašoj meri.

Detalji

Sve detalje vezane za prtljag možete videti klikom na datum, odnosno dugme na kome se nalazi više detalja o letu.

Mi nismo agencija, a na stranici O NAMA možete saznati više.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *