Indonezija (Džakarta) 547€ – povratna avio karta iz Zagreba

Evo konačno jedne zanimljive daleke destinacije, a u pitanju je Indonezija, a ovog puta je let iz Zagreba. Leti se za Džakartu, ali spram vaših želja možete odatle otići i na neko drugo mesto ili ostrvo. Kako je Bali najpopularniji pretpostavljamo da bi se većina odlučila upravo za njega i zato ispod ostavljamo i opciju za pretragu na kojoj možete da pronađete avio karte od Džakarte do Denpasara na Baliju.

U ovom postu ćemo sa vama podeliti informacije o avio karti ali i kako naći smeštaj, prevoz po Indoneziji i šta obići. Takođe ako se odlučite za Bali u tekstu ćemo insertovati vodič za ovo ostrvo.

Termini kada su avio karte za Džakartu oko 550€

Bali Indonezija

Kako naći smeštaj?

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu pa ako je jedan smeštaj jeftiniji na Agodi nego na Bookingu izbaciće vam Agodu. Svi sajtovi su pouzdani, ali kako bi se još dodatno osigurali naš savet je da napravite nalog na istima.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Indoneziji?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u.

Kako se kretati po Indoneziji?

Vozovi, busevi, brodovi… na ove dve pretrage će vam izaći najbolje opcije. Tu su i 12go.asia kao opcija za javni prevoz i OVA ako želite da nađete auto sa vozačem.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *