HANOVER – OD 28€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BEOGRADA

Današnji predlog putovanja je Hanover u koji možete otići za svega 28€ koliko košta povratna avionska karta iz Beograda.

Termin putovanja je od 19. do 23. novembra, a sve detalje vezane za samu avio kartu kao i kupovinu iste videćete klikom na dugme ispod.

Cena avio karte od 28€ je cena za članove WizzAir kluba i ukoliko niste to za vas će avionska karta koštati 48€. Ako svakako želite da iskoristite ovaj popust i koristićete ovu avio kompaniju u nekim narednim mesecima onda za 30€ možete dokupiti godišnju članarinu koja važi za dvoje.

Potrebno je da nakon klika na link kliknete na dugme kupi i odvešće vas na proces kupovine karte, pa ukoliko želite da kupite avio kartu sa klubom dodajte i tu opciju.

O tome kako kupiti avio kartu na sajtu Wizzair-a i kako postati član kluba pisali smo u ovom blog postu.

Smeštaj u Hanoveru možete pronaći klikom na LINK

Ova cena avio karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x30x20cm. Ostalo doplaćujete prema tarifi avio kompanije. Članovi kluba imaju neke pogodnosti.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *