Hanoj (Vijetnam) 508€ – Povratna avio karta iz Budimpešte + detaljan vodič

Vijetnam je jedna od egzotičnih destinacija koja kod naših turista, na žalost, nije toliko popularna, dok je turisti širom sveta već dugi niz godina rado posećuju, a neki ostaju i da žive. Vijetnam je jedna od država u koju smo se zaljubili i u koju bismo se rado uvek vratili. Mi smo u Vijetnamu bili 2019. godine, ostali mesec dana i obišli državu od severa do juga. Sve to smo objedinili u jednom detaljnom vodiču i to je nešto što će vam pomoći u planiranju, pa ispod opcija za avio karte ostavljamo i linkove ka njima.

Avio karte za Hanoj

Povratne avio karte iz Budimpešte do Hanoja možete naći za 508€ u septembru, a sve detalje ćete videti klikom na dugme ispod. Leti se sa kompanijom AirChina preseda se u Pekingu, a vi možete odabrati neku od opcija da tamo ostanete duže i obiđete malo grad ili da odmah nastavite dalje.

Naša pretraga pretražuje cene na nekoliko sajtova koji preprodaju karte i nekoliko avio kompanija i daje najbolju cenu u tom trenutku, a ukoliko imate bilo kakvu sumnju pročitajte ovaj tekst koji smo o povoljnim avio kartama. Ako postoji opcija da se na tom sajtu registrujete uradite to pre kupovine avio karte.

Ukoliko vam gore predloženi termini ne odgovaraju najbolje je da na pretrazi ispod vidite cene za druge datume.

Organizacija i plan putovanja

Kao što znate mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, ali kao i uvek dajemo vam linkove i opcije uz pomoć kojih možete da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma.

Takođe, s obzirom da smo bili u Vijetnamu mesec dana i obišli dosta toga, ostavljamo vam i detaljan vodič koji smo napisali i koji može biti i vaš plan puta.

Smeštaj u Hanoju i Vijetnamu

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj bilo gde u Vijetnamu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu. Sajtovi na koje vas redirektuje su pouzdani, a mi svakako savetujemo da pre registracije na njima napravite nalog.

Ako ste ipak više navikli na Booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Hanoju?

Ako vam je sada previše da čitate vodiče, treba vam brzinska informacija šta da obiđete u Hanoju najbolje i najpovoljnije ture smo pronalazili na sajtu čiji baner ostavljamo ispod.

Kako od Hanoja do nekog drugog grada?

Videćete ako budete čitali vodič kako smo se mi sve kretali, pa savetujemo da pročitate vodič. SVakako, naša preporuka za prevoz između gradova i opcije za transfer od i do aerdoroma su GetTransfer ili 12GoAsia.

Ako vam otkažu let ili isti kasni možete naplatiti odštetu do 600€

Napisali smo detaljan tekst na ovu temu, pa ukoliko želite možete ga pročitati OVDE, a ako želite odmah da se žalite i aplicirate za odštetu to možete i putem ovog sajta.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* Kako je za državljane Srbije potrebna viza za Vijetnam najbolje je da se raspitate oko uslova na OVOM LINKU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *