Hanoj 358€ – povratna avio karta iz Minhena + predlog smeštaja, izleta, transfera

Vijetnam je po nama uvek odlična opcija za putovanje i toliko toga zanimljivog možete otkriti i iznova se zaljubiti. Proleće je možda i najbolji period za odlazak tamo, mi vam dajemo predlog par termina, a ako vam to ne odgovara po sličnim ili malo višim cenama možete pronaći u nekom drugom periodu. Danas smo našli povratnu avio kartu iz Minhena do Hanoja po ceni od 358€.

Takođe, kao i uvek do sada ovde su i opcije gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma .

Povoljni letovi do Hanoja u Vijetnamu

Ovo su neki od termina kada možete pronaći povoljnu avio kartu za Vijetnam iz Minhena. S obzirom da smo bili u Vijetnamu i obišči ga skoro celog, delimo sa vama i vodič koji smo tada napisali, a skoro i osvežili.

Detalje kada se leti imate klikom na datume iznad, a ako vam isti ne odgovaraju ili biste da ostanete duže na pretrazi ispod pogledajte opcije za druge datume.

Organizacija putovanja

S obzirom da mi ismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, onda će vam biti od pomoći blog post u kojem možete naći sve informacije kako lako i jednostavno organizovati ovo putovanje. Tu smo ostavili linkove i pretrage koje će vam dobro doći, a vezani su za informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, kako rešiti transfere, ulaznice i bez čega ne treba kretati na putovanje… ULTIMATIVNI VODIČ ZA VIJETNAM.

Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite jednokratnim donacijama putem buymeacoffee.

Smeštaj u Hanoju i Vijetanamu

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, ali i podržati naš rad.

Šta videti u Vijetnamu?

Kao što smo gore i napisali, u blog postu “Ultimativni vodič kroz Vijetnam” smo ostavili detaljne predloge šta predlažemo da posetite, koliko koštaju ulaznice, gde možete kupiti karte, kako ići na izlete i neke organizovane ture, pa savetujemo da pričitate post jer znamo da će koristiti. Ovde ostavljamo samo neke od zanimljivih izleta pa ako se odlučite za njih najjeftinije je da ih osmag online rezervišete.

Kako stići do Minhena iz Beograda?

Iz Beograda do Minhena možete najpovoljnije stići direktim letom do Memingena, pa autobusom ili vozom do Minehan.

Avio karte Beograd – Mineh potražite na pretrazi ispod, a zavismo od datuma kada letite u Vijetnam pogledajte ove karte.

Od Memingema do Mineha najbolje da prevoz nađete i rezervišete na pretrazi ispod, jer ako kupite karte online unapred možete platiti dosta jeftinije.

Viza za Vijetnam

Za Vijetnam je potrebna viza, dobija se online, a sve detalje možete pronaći u vodiču za koji smo gore u tekstu ostavili link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *