GRUZIJA – OD 25€ povratna avio karta iz Budimpešte

Jedna vrlo interesantna, a kod nas ne toliko popularna zemlja, Gruzija, do koje smo danas našli jeftinu povratnu avio kartu. Prvi put na sajtu objavljujemo jeftin let do Kutaisija u Gruziji u koji predlažemo da putujete krajem juna, a do tada će se sve već vratiti u normalu.

Termin putovanja je od 24. juna do 2. jula, gde 24. kasno noću krenećete iz Budimpešte dok se 2. jul varaćate u rano jutarnjim satima. Sve detalje pogledajte klikom na dugme ispod.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena karte od 42€ za sve oni koji nisu članovi Wizzair klubaali ako ste član pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 25€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 40€.

Pošto u Gruziji ostajete nedelju dana predlažemo da za to vreme odete i do glavnom grada Tbilisija, kao i da odete u prirodu i planine koje su fascinantne i da i tamo malo istražujete i odmorite.

Dok ste u Kutaisiju možete biti smešteni u ovom hotelu sa 4 zvezdice koji je trenutno na popustu i za 8 noćenja za dvoje platićete 260€.

Ukoliko vam ovaj smeštaj ne odgovara ili želite da obiđete još neko mesto, na pretrazi ispod potražite samostalno neko drugi hotel.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *