Gdanjsk – 64€ povratna avio karta iz Temišvara

Gdanjsk nas je šarmirao na prvi pogled kada smo ga još ranije videli na internetu  dali mu šansu da to uradi i uživo. Naravno, pri prvoj šetnju kroz ulice starog dela grada ispunio je naša očekivanja. Kako je nama bilo možete pročitati ovde, a takođe ćete tu naći i neke korisne informacije koje će vam pomoći da samostalno otputujete tamo.

Pre neki dan smo ga se setili i podelili ponovo sa vama naše utiske i odlučili da potražimo neki povoljan let. Putuje se iz Temišvara do Milana 27.10. i nakon malo više od 2 sata nastavlja se za Gdanjsk. Povratak je 30.10. takođe preko Milana (Bergama) do Temišvara, a pauza između letova je oko 6h. Sve detalje pogledajte na linkovima ispod.

Sve detalje za letove:

  •  od Temišvara do Milana povratna karta iznosi 22€ a detalje pogledjte NA OVOM LINKU.
  • Milano-Gdanjsk povratna karta u iznosu od 42€ a detalji su NA OVOM LINKU.

Cene smeštaja u Gdanjsku su super, a OVDE rezervišete one koje odgovaraju vašim kriterijumima.

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x20 cm i jedan manji ranac (za laptop).

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *