Gdanjsk – od 55€ povratna avio karta

Gdanjsk nas je šarmirao na prvi pogled i prvu šetnju kroz ulice starog dela grada. Kako je nama bilo možete pročitati ovde, a takođe ćete tu naći i neke korisne informacije koje će vam pomoći da samostalno otputujete tamo.

Danas smo ga se setili u nekoj priči Gdanjska i odlučili da potražimo najpovoljniju trenutnu ponudu. Putuje se iz Temišvara do Milana 15.09. i nakon malo više od 2 sata nastavlja se za Gdanjsk. Povratak je 18.09. preko Dortmunda do Temišvara.  Sve detalje pogledajte na linkovima ispod.

Sve detalje za letove:

Na druga dva linka će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 15€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 10€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ukoliko budete još negde u toku godinu dana putovali sa ovim avio prevoznikom, članstvo će vam se isplatiti. Ako vam prijavi pretraga da je karta poskupela, probajte da je otvorite ponovo ili u incognito/private browser-u.

Cene smeštaja u Gdanjsku su super, a OVDE rezervišete one koje odgovaraju vašim kriterijumima.

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x20 cm koliko je u Ryanairu i 55x40x23 koliko je u WizzAir-u, a težina je 10kg. U Ryanairu možete i jedan manji ranac (za laptop) da ponesete, ali u Wizzu biste morali da ga doplatite.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *