EILAT – OD 23€ POVRATNA AVIO KARTA IZ SOFIJE

Za sve vas koji ste javili i zamolili nas da damo neke predloge jeftinih letova i iz okoline, ovo je idealna ponuda. Pronašli smo jeftinu avionsku kartu za Izrael, Eilat, iz Sofije po ceni od svega 23€, a termin putovanja je 25. novembar – 02. decembar.

Detalje vezane za povratni let pogledajte NA OVOM LINKU

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 42€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite (odnosno ulogujte se) i istu ćete kupiti po ceni od 23€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Detaljnije uputstvo za kupovinu karte, sa svim koracima koje prolazite u tom procesu, pročitajte u našem posto na ovom linku.

Ukoliko vam je potreban smeštaj u Eilatu možete ovde naći raznovrsnu ponudu.

Do Sofije možete stići autobusom iz nekih gradova u Srbiji, a više možete pogledati na ovom sajtu. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *