Dubai – 79€ povratna avio karta iz Budimpešte

Destinacije na kojima mnogo ljudi sa ovih prostora radi su uvek najpopularnije, a porodica, rodbina i prijatelji često odu kod njih u posetu. Iz tog razloga smo i tražili danas neku kombinaciju za Dubai što jeftinije i došli do ove jeftine avio karte iz Budimpešte za samo 79€. Pored toga su ukinute i vize za UAE, tako da je to još jedna olakšavajuća okolnost.

Period koji biste morali tamo da provede je 2 nedelje, termin putovanja od 24. novembra do 9. decembra.

Sve detalje vezane za avio kartu možete pogledati na LINKU.

Cena avio karte od 79€ je cena za članove WizzAir kluba i ukoliko niste to za vas će avionska karta koštati 97€, što i nije neka velika razlika. Ako svakako želite da iskoristite ovaj popust i koristićete ovu avio kompaniju u nekim narednim mesecima onda za 30€ možete dokupiti godišnju članarinu koja važi za dvoje.

Potrebno je da nakon klika na link kliknete na dugme kupi i odvešće vas na proces kupovine karte, pa ukoliko želite da kupite avio kartu sa klubom dodajte i tu opciju.

O tome kako kupiti avio kartu na sajtu Wizzair-a i kako postati član kluba pisali smo u ovom blog postu.

Smeštaj u Dubaiju, ako nemate nikog tamo, možete pronaći na pretrazi ispod ili klikom na LINK

Do Budimpešte možete stići kolima, a takođe preporuka je da koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena avio karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x30x20cm. Ostalo doplaćujete prema tarifi avio kompanije. Članovi kluba imaju neke pogodnosti.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *