Čikago 363€ povratna avio karta iz Beograda

Bilo da u Čikagu imate rodbinu ili želite da ga obiđete turistički možda će vam je ovaj info biti od koristi. Danas smo pronašli relativno povoljne avio karte za Čikago. Tokom marta, aprila i maja povratne avio karte su oko 360€.

Mi vam predlažemo datum od 1. do 15. aprila, po ceni od 363€, ali ako idete u posetu rodbini i želite da ostanete duže ili turistički i ostali biste kraće, možda i obrnuto 🙂 možete prilagoditi datume koji vam odgovaraju i videti koja je cena karte u tom terminu.

Da biste videli detalje vezane za ovu avio kartu kliknite na dugme ispod, a ako biste putovali u drugom periodu u pretrazi koja će vam se otvoriti u vrhu stranice unesite željene datume i pretražite opcije.

Smeštaj

Ako idete turistički i potreban vam je smeštaj, nije na odmet znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i to. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Prevoz između gradova

Na pretrazi ispod lako ćete pronaći najbolju i najpovoljniju opciju za prevoz između gradova. Nas često izađe povoljnije da kupimo kartu online, preko ovog sajta, nego na šalteru ili automatu na stanici.

Napomena:

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog za povoljne avio karte i pomažemo sa linkovima na kojima možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, kao i viziranje, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *