Bukurešt i Atina – 66€ povratne avio karte iz Temišvara

S obzirom da volite kružne ture i u današnjoj smo spojili dva grada koja svakako vredi videti, a to su Bukurešt i Atina. Leti se iz Temišvara. Dok ste u Atini možete iskombinovati i letovanje u nekom od obližnih mesta.

Termin putovanja je 9-20.08. Prvo letite iz Temišvara za Bukurešt 9.08. i isti taj dan za Atinu, a vraćate se 17.08. ujutru ponovo za Bukurešt i imate do 20.08. vremena da ga obiđete.  Od Temišvara do Bukurešta imate dva leta dnevno, jutarnji i večernji. Kada idete morate ići jutarnjim letom, ali u povratku možete birati kada vam je najbolje.

Sve detalje vezane za let Temišvar – Bukurešt možete videti NA OVOM LINKU.

Sve detalje vezane za let Bukurešt – Atina možete videti NA OVOM LINKU.

  • Smeštaj u Atini možete potražiti na ovom linku
  • Smeštaj u Bukureštu pogledajte ovde

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *