BRISEL – 39€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

Dolazi lepo vreme i treba ga iskoristiti za putovanja. Danas smo pronašli jednu jeftinu avio kartu i tu informaciju delimo sa vama, a to je povratna avionska karta za Brisel iz Budimpešte po ceni od 39€.

Termin ovog putovanja je 28 – 31.05. i idealan je i za sve one koji ne mogu da uzmu puno slobodnih dana jer se na put kreće u četvrtak 28. rano ujutru a vraća se u nedelju uveče. Jedan lep produženi vikend koji treba iskoristiti.. Za sve detalje, kao i samu kupovinu karte kliknite na dugme ispod.

Do Budimpešte možete stići kolima, vozom ili autobusom. Takođe, možete koristiti i blablacar. Ako idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Smeštaj u Briselu potražite i rezervišite KLIKOM OVDE .

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o politici prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *