Brazil 471€ – povratna avio karta iz Budimpešte

U Sao Paolo iz Budimpešte se ne možete baš često otići za 471€, a u pitanju je povratna avio karta u par termina tokom novembra. U ovom postu ćemo sa vama podeliti informacije o avio karti ali i kako naći smeštaj, prevoz po Brazilu i šta obići.

Foto – Pixabay.com

Kako naći smeštaj?

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu pa ako je jedan smeštaj jeftiniji na Agodi nego na Bookingu izbaciće vam Agodu. Svi sajtovi su pouzdani, ali kako bi se još dodatno osigurali naš savet je da napravite nalog na istima.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Sao Paolu?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive u Sao Paolu za vas i one su izlistane na banerima ispod. Ako imate dovoljno vremena i idete na neke izlete i obilazite još neke stvari po Brazilu preporučujemo da pogledate ovde za više detalja.

Kako se kretati po Brazilu?

Vozovi, busevi, brodovi… na pretrazi ispod će vam izaći najbolja opcija za prevoz. Naravno tu je i FlixBus ako već znate da ćete se kretati busom i to je svakako najpovoljnija varijanta.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *