Bratislava, Varšava, Oslo, Gdanjsk, Kružno Putovanje – 76€ POVRATNE AVIONSKE KARTE

Jedno zanimljivo i nesvakidašnje kružno putovanje u kom ćete obići jedan deo Evrope koji nije baš svakodnevno u ponudi turističkih agencija, ali tu smo mi da vam nađemo predlog i vi da se organizujete i uputite tamo. Čak 6 letova po neverovatnih 76€ i sve takse su uključene u cenu. Ovo je idealna tura za sve one koji vole da lete.

Polazak je 13.04. iz Niša i leti se za Bratislavu. Tamo ste taj dan i sutra ujutru, a već popodne idete dalje za Varšavu. U Varšavi ste 3 i po dana, tačnije do 18.04. odakle ujutru u 6:40 idete dalje za Oslo. U Oslu ostajete takođe 3 i po dana i datle 21.04. idete za Gdanjsk gde ostajete još tri dana i odakle idete za Milan, pa iz Milana nazad za Niš, a razmak između letova je 5 sati, a to vreme možete provesti u tržnom centru ili da obiđete gradić Bergamo koji se nalazi u blizini aerodroma.

Ovde su svi detalji koje treba da vidite:

Karte kupujete preko sajtova wizzair.com i ryanair.com. Ukoliko ste član wizz kluba cene karti su još jeftinije.

Do Niša možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili autobusom.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag a detalje o dimenzijama pogledajte na sajtu avio kompanija.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *