BERLIN I IBICA – 82€ POVRATNE AVIO KARTE U AVGUSTU

Danas smo iskombinovali jedno zanimljivo putovanje gde ćete malo obilaziti i malo više odmarati na plaži ili uživati u aktivnom odmoru po ostrvu, ako tako više volite 😉

Danas smo našli za vas jeftine avio karte za Berlin iz Budimpešteiz Berlina za Ibicu po ceni od 82€ ukupno, za sve četiti avio karte. Period putovanja je od 11-26.08. U Berlin stižete 11.08. ujutru pa taj dan i sutradan prepodne imate vremena za obilazak. Za Ibicu krećete 12.08. poslepodne i tamo ste do 25.08. uveče, u povratku prespavate u Berlinu i 26.08. ujutru se vraćate za Budimpeštu.

Sve detalje vezane za let za Berlin možete videti NA OVOM LINKU.

Detalje vezane za let za Ibicu možete videti NA OVOM LINKU.

Smeštaj možete naći na ovom linku.

U ovom blog postu pokušali smo što više da vam približimo Berlin, delove grada koje treba da obiđete, kako najlakše da se snađete i još dosta korisnih informacija koje će vam pomoći da samostalno otputujete na ovu destinaciju.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu Novi Sad-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar. Ako idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x20 cm i još jedan manji, dimenzija 35x20x20cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *