Bazel – 23€ povratna avio karta iz Beograda

Bazel je jedna od destinacija na koju možete otići veoma jeftino iz Beograda, a pored posete njega, jedan slikoviti i u poslednje vreme zaista poželjan gradić među putnicima je i Kolmar, a do njega vas deli nekih 80ak kilometara.

Ova jeftina povratna avio karta za Bazel je u terminu od 20-23. marta. Polazak je popodne u 3:15 20. dok je povratak uveče oko 7.

Foto – Vincent Ghilione-unsplash.com

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena karte 43€ za sve oni koji nisu članovi klubaali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od svega 23€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Već pri ovom putovanju ovo će vam se isplatiti.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *