Barselona – 29€ povratna avio karta iz Budimpešte

Barselona je uvek aktuelna destinacija i uvek se traži karta više. Mi smo našli jednu stvarno jeftinu avio kartu.

Termin za kada smo našli ovaj jeftin let je od 8 do 15. oktobra.

Cena avio karte ukoliko ste član Wizzair kluba je 29€, a ukoliko niste onda je 54€. Naša pretraga avio karata izbacuje i jeftiniju varijantu, za 49€, pa ukoliko niste član i ne želite da postanete možete kartu kupiti i na sajtu na kom je 49€. Kako da kupite avio kartu preko wizzaira možete videti na ovom linku.

Ovde možete pročitati naš putopis iz Španije koji će vam pomoći jer u njemu možete naći savete o tome gde da idete, šta da obiđete i kako najbolje da se snađete i doživite između ostalog i Barselonu.

Dok ste u Barseloni mi preporučujemo da budete smešteni u ovom hostelu, jer je bolji od mnogih hotela, a može biti dobra opcija. Takođe, možete i sami potražiti neki drugi smeštaj ovde. 

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pogledajte na u našem postu.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *