BARI – OD 60€ POVRATNA AVIO KARTA ZA NOVU GODINU

Našli smo jednu baš povoljnu kombinaciju za novogodišnje praznike, a u pitanju je povratna avio karta za Bari iz Temišvara. Termin putovanja je 28.12.2018-04.01.2019. Cena za povratnu avio kartu je 60€ sa članstvom u WizzAir-u, a kako da uplatite članstvo i sve detalje možete pročitati ovde.

Sve detalje za let možete naći na sledećem linku

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 87€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 60€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ukoliko vas ne redirektuje na wizzair.com idite direktno tamo i pogledajte koja je cena.

Smeštaj u Bariju možete naći i rezervisati na ovom linku.

Do Temišvara možete stići kolima ili preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *