Bangkok – 423€ povratna avio karta iz Beograda

Jeftina povratna avio karta za Tajland

Tajland je uvek poželjna destinacija za sve putnike širom sveta. Bangkok je najposećeniji grad na svetu sa nešto oko 22 miliona turista. Ovaj grad je ujedno i prestonica street fooda (ulične hrane) a tek kada odete tamo shvatite do kojih to razmera ide, a naročito kad se nađete u nekom kvartu gde niste ni mislili da mogu čitave ulice da budu nanizane tezgama i štandovima sa hranom. Ako imate slabiji stomak budite obazrivi, ali i spremni na testiranje i probru i uživanje u ukusima. Pretpostavićete da je street food podigao temperaturu u gradu kada se budete kretali ispred tezgi na kojima pripremaju hranu.

Da ne dužimo o Bangkoku, jer smo već pisali o njemu u ovom postu, prelazimo na konkretnu informaciju. Današnju povratnu avio kartu smo našli iz Beograda za 423€ ukoliko idete sa kompanijom Emirates, a ukoliko idete sa Qatar Airwaysom cena je 438€ (ali manje presedanja u povratku). Datum odlaska je 2. mart, a povratka 14. u oba slučaja. Povoljna avio karta sa Emiratima podrazumeva dva presedanja u povratku , dok sa Katarom jedno.

Izlistaće vam se spisak svih avio karata koje su dostupne tog dana i vi pogledajte Katar i Emirate ili ako vam neka treća kompanija više odgovara možete i nju.

Smeštaj u Bangkoku (Tajlandu)

Ukoliko volite hostele mi preporučujemo Siam Color, mada je on bio na akciji kada smo mi bili, a koliko gledamo sad cene, značajnije su više. Ako hoćete neki solidan odnos cene i kvaliteta tu je hostel Sloth.

Smeštaj će vam biti izlistan od najjeftinijeg ka najskupljem, pa najbolje da pregledate ocene i komentare drugih korisnika i vidite šta je ono što vam odgovara.

Takođe pogledajte koliko dana želite da budete u Bangkoku i da li biste još nešto da obiđete pored ovog grada. 

Kako organizovati samostalno putovanje na Tajland

S obzirom da smo nedavno bili na Tajlandu i pisali o celom putovanju kroz ovu zemlju, na stranici putopisi i saveti možete naći dosta detalja i korisnih informacija koje će vam pomoći da organizujete samostalno putovanje.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Tajland, a ista može da se izvaditi u konzulatu u Beogradu po ceni od 30€ ukoliko je za jedan ulazak. Potrebna dokumenta, formular koji morate popuniti, lokaciju samog konzulata kao i ostale detalje možete pronaći na njihovom sajtu.

Ukoliko ne stižete da čitate postove o Tajlandu to možete pogledati i na našem youtube kanalu…

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Prtljag u Qatar Airways-u je 7kg kabinski ručni + 30kg čekirani, dok ćete za Emirate videti u procesu kupovine karte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *