Bangkok – 408€ povratna avio karta iz Beograda (Turkish)

Danas smo našli jednu super povoljnu avio kartu iz Beograda, za Bangkok i s obzirom da je u pitanju jedna od boljih avio kompanija na svetu ovo je super cena.

Datum putovanja je od 6 – 15. 09.

Sve detalje vezane za povratnu avio kartu Beograd – Bangkok pogledajte na LINKU.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Tajland, a ista može da se izvaditi u konzulatu u Beogradu po ceni od 30€. Potrebna dokumenta, formular koji morate popuniti, lokaciju samog konzulata kao i ostale detalje možete pronaći na njihovom sajtu.

Smeštaj u Bangkoku, kao i u ostalim gradovima i mestima koje budete odlučili da posetiti, potražite na LINKU.

Ukoliko volite hostele mi preporučujemo Siam Color, mada je on bio na akciji kada smo mi bili, a koliko gledamo sad cene, značajnije su više. Ako hoćete neki solidan odnos cene i kvaliteta tu je hostel Sloth.

S obzirom da smo nedavno bili na Tajlandu i pisali o celom putovanju, tako da na stranici putopisi i saveti možete naći dosta detalja i korisnih informacija koje će vam pomoći da organizujete samostalno putovanje. Bilo da odlučite samo da bude u Bangkoku, želite na neko ostrvo, jug Tajlanda ili sever možete naći neke korisne informacije.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *