Bali – 444€ povratna avio karta iz Budimpešte

Vikend je idealan za predloge nekih egzotičnih i dalekih destinacija. Danas se to baš lepo poklopilo. U pitanju je povratna avio karta za Bali iz Budimpešte za 444€. Termin putovanja je od 20. marta do 2. aprila. Ako vam je cimanje da imate dva presedanja, možete i sa manje presedanja iskombinovati po većoj ceni.

Sve detalje za povoljan let za Bali možete pogledati na ovom linku

Bali je prepun zanimljivosti koje vam neće dozvoliti da se dosađujete ni sekund. Od surfovanja, penjanja na vulkan, planinarenja, obilazak pirinčanih polja, vodopada, hramova, uživanja na nekoj od popularnih plaža ili na nekom od okolnih ostrva. Ovo vam može biti svakako jedno od boljih avanturističkih putovanja, ako tako odlučite i posedujete avanturistički duh.

Smeštaj na Baliju možete naći po veoma pristupačnim cenama.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Detalje vezane za prtljag videćete u toku kupovine karte ili na sajtu avio kompanije.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *