ATINA – OD 38€ POVRATNA AVIO KARTA

Jeftina povratna avionska karta za Atinu iz Budimpešte po ceni od 38€ u terminu od 14-18.11. Ukoliko vam ovaj termin nije odgovarajući, po samo malo većoj ceni karte u iznosu od 42€ u Atinu možete otići i u terminu 01-08.10.

Sve detalje za avio kartu možete naći na linku, a ukoliko želite da putujete u drugom terminu samo promenite datume.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 56€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 38€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Ovo će vam se već pri ovom putovanju isplatiti ako idete u paru, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

U Atini može da se nađe smeštaj za svačiji budžet, a detaljniju ponudu pogledajte ovde.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu Novi Sad-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x20 cm i još jedan manji, dimenzija 35x20x20cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *