Atina 97€ povratna avio karta iz Beograda od feb. do sept. (i za Sretenje)

Tokom praznika u februaru za Dan državnosti odnosno Sretenje možete u Atinu veoma povoljno. Sve detalje za let videćete klikom na dugmiće ispod. Ispod su i opcije za izlete, prevoz, prtljag ali i ovde ostavljamo linkove gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma i šta raditi u slučaju da vam let kasni ili ga otkažu.

Povratna avio karta za Atinu iz Beograda

Prva stvar koja vam treba da biste stigli do Atine jeste avio karta. Putovanje je od 12. do 17. februara. Cena ove povratne avio karte iz Beograda za Atinu je 97€, a u pitanju je direktan let ErSrbije. U toj varijanti odlazni let je noću, ali postoji i dnevni polazak koji je malo skuplji i tada povratna avio karta iznosi iznosi 114€. Ostavljamo obe opcije, pa procenite koja vam je bolja. Klikom na dugmiće videćete sve detalje za let i za prtljag.Ukoliko vam datum ne odgovara ispod je i pretraga preko koje možete videti cene i opcije i za neke druge datume. Dosta datuma od februara do septembra imate po ovoj i sličnim cenama, pa verujemo da ćete naći željeni termin.

Organizacija putovanja

Kao što znate već mi nismo agencija i ne organizujemo putovanja, ali kao i uvek dajemo vam linkove i opcije uz pomoć kojih možete da se organizujete samostalno veoma lako.

Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite donacijama putem buymeacoffee.

Kako pronaći smeštaj u Atini?

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se promoviše na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, a mi savetujemo da se registrujete pre kupovine karte.

Ako ste navikli na Booking, evo ga i ovde da možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Atini?

Detaljno šta videti i obići u Atini lako možete istražiti na Googlu ili ChatGPT-u. Mi vam ovde ostavljamo opcije za neke zanimljive izlete i ture, a možete ih videti i rezervisati klikom na baner ispod. Mi smo davno bili u Atini, pa nemamo vodič za ovaj grad, ali se nadamo da ćemo ponovo ići i to obnoviti.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

GDE ODLOŽITI PRTLJAG DOK OBILAZIŠ GRAD

Detalji oko dozvoljenog prtljaga za ovaj let su u procesu kupovine karte i možete ih tu detaljno videti.

Šta raditi i kako naplatiti ako vam let kasni ili ga otkažu?

Ukoliko vam let kasni, po regulaciji EU, imate pravo na odštetu, a možete dobiti i do 600€. Sve što treba da uradite je da se na sajtu AirHelp prijavite i to pod uslovom da:

  • vam let kasni minimum 3 sata,
  • letite u ili iz zemlje zemalja EU,
  • ste se na vreme čekirali na let (minimum 45 minuta pre zakazanog poletanja),
  • je aviokompanija odgovorna za kašnjenje (postojali su tehnički ili operativni problemi)

Više detalja možete videti kod nas u ovom blog postu

Idete sa avio kompanijom AirSerbia i koje su opcije prtljaga možete videti u procesu kupovine avio karte.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova, opcije za transfer od aerodroma i šta raditi u slučaju da vam let kasni ili ga otkažu, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *