Atina – 86€ povratna avio karta iz Beograda

Život koji se sastoji od putovanja prepun je avantura, novih ukusa, slika, mirisa i novih saznanja. Zato napravite barem 2 puta godišnje odmor od posla i otputujte negde. Ako vam posao to dozvoljava onda pored godišnjeg odmora možete iskoristiti i praznike kojih ima par puta godišnje.

Danas vam predlažemo jedno super povoljno putovanje, koje nije za vreme praznika, ali ako uspete da se iskombinujete ovo je dobra prilika da odete u Atinu. U narednim danima biće i putovanja za vreme praznika.

Jeftina povratna avio karta koju smo našli iz Beograda za Atinu iznosi 86€, a putuje se u terminu od 29. marta do 3. aprila.

Na ovom linku možete naći sve detalje vezane za let.

Nakon svih letovanja po malim Grčkim mestima vreme je da upoznate i Atinu, glavni grad Grčke. Ona sa svojim prigradskim naseljima broji 3,7 miliona stanovnika, a svaki od njih na svom licu nosi neku svoju priču. U obilasku znamenitosti Atine, ne zaboravite da pogledate i ljude, da zastanete i porazgovarate, jer su upravo ljudi i njihove priče veliko blago koje se nosi sa putovanja. Grad nije grad bez ljudi.

Atina pruža velik broj smeštajnih kapaciteta za svačiji ukus i budžet, a neke od njih pogledajte OVDE.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag 56cm x 45cm x 25cm  do 8kg  + lična tašna ili torba za laptop. Detalje možete videti ovde

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *